dimecres, 4 de maig del 2011

INTERCANVIA AMB EL VEÍ ALLÒ QUE JA NO FACIS SERVIR
Els mercats d’intercanvi són un espai on es poden intercanviar objectes que ja no ens són necessaris però que, abans de llençar-los, els oferim per si poden ser útils a algú altre. Del que es tracta és d’intercanviar productes personals sense requerir diners per  l’intercanvi.

Oi que més d’una vegada has comprat coses que després no has fet servir? Per aquest motiu des del Grup de Joves el Coc hem impulsat aquesta idea del mercat d’intercanvi, que ens permetrà, almenys per un dia, desfer-nos d’aquests objectes i obtenir-ne de nous.  Per exemple aquell cd que sempre havies volgut, un joc per als més petits, un llibre, una cadira de càmping,  material esportiu…
Per totes aquestes raons volem invitar-vos a  participar en les activitats que es concentraran el proper dia 14 de maig a Almenar, aquestes són unes de les moltes alternatives existents que ens poden fer sentir diferents.

També hi haurà informació sobre:

Comerç Just

Hi haurà diferents productes procedents del comerç just, díptics informatius, un audiovisual de curta durada on s’expliquen les característiques d’aquest tipus de comerç, jocs relacionats amb aquesta temàtica i  d’altres per educar amb valors tot gaudint.

Banca Ètica
 
La Banca Ètica és una alternativa als bancs tradicionals que es  regeixen pels principis d’aplicar l’ètica, la coherència, la participació democràtica, la transparència de la informació i sobretot pel principi d’implicació.  Durant el mercat podràs trobar més informació com conèixer més aquest tipus de bancs i com s’hi pot accedir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada